maanantai 8. kesäkuuta 2009

Kiitos Timolle, Sampolle, Jussille, Vesa-Matille ja Hommalle

Kiitokset minunkin puolestani kaikille Perussuomalaisia äänestäneille. Teitte oikean ja hyvän valinnan. Vaaleissa tämä oli voitto, mutta työmme on vielä kesken. Tämä oli kuitenkin askel parempaan suuntaan, ja nyt on työtä tehtävä lujasti, koska katseemme ovat jo seuraavissa eduskuntavaaleissa.

Kiitän ja onnittelen Timo Soinia erinomaisesta vaalimenestyksestä sekä hienoista haastatteluista. Kansa näytti kenet se haluaa. Puheet takinkäännöistä ja selkäänpuukotuksista eivät johtaneet mihinkään. Ja toivotan Timolle jaksamista, koska työtä hänellä riittää Brysselissä Eu:n kanssa tuplasti työtä muihin nähden. On ajettava Suomen asioita sekä EU-kriittisyyttä, joten työtä on paljon. Ja siihen päälle oman puolueen johtaminen tuo oman lisänsä.

Kiitän ja onnittelen Sampo Terhoa, joka pienellä rahallisella panoksella pääsi varaehdokkaaksi. Ja Sampoa haluan erityisesti kiittää sen takia, että hän kiitti avoimesti Jussi Halla-ahoa ja Homman jäseniä itsensä tukemisesta. Toivotan Sampolle hyvää jatkoa ja jaksamista valmistautua, harjoitella sekä tutustua tuleviin asioihin ja ihmisiin myös EU-parlamentissa.

Kiitän ja onnittelen Jussi Halla-ahoa omasta taktisesta vedosta jättäytymällä pois vaaleista. Myöskin Jussin tuki Sampolle oli huomattavan suuri etu, ja tulokset näitte itse. Pidän Jussin "uhrausta" verrattavissa historialliseen "Rytin uhraukseen", joskin vielä näkömättömissä olevin seurauksin. Vielä.

Kiitän ja onnittelen Vesa-Matti Saarakkalaa erinomaisesta politiikasta ja esimerkillisestä esiintymisestä. Myös Vesa-Matti kunnostautui vaalien eräänlaisena voittajana. Hän oli ykkönen niistä uudelleenpyrkijöistä, joita ei valittu tai valittu varasijalle. Tästä on Vesa-Matin erittäin hyvä jatkaa puolueen toiminnassa. Henkilökohtaisesti annoin ääneni juuri Vesa-Matille, vaikka en pitänyt realistisena hänen pääsyä edes varasijalle, mutta pyrin omalla äänelläni katsomaan tulevaisuuteen. Olen Vesa-Matti tukenasi myös seuraavissa eduskuntavaaleissa, kun kansanedustajan paikka sinulle aukeaa.

Kiitän ja onnittelen Homma-foorumin jäseniä. Teillä oli suuri merkitys Sampon varasijalle valinnan suhteen. Ilman teitä ei Sampo olisi pärjännyt näin hyvin. Ja juuri Sampon kautta saatte myös oman äänenne kuuluville. Ja uskon, että Homma-foorumin jäsenillä oli äänestysprosentti lähellä sataa. Jaksetaan olla kriittisiä edelleen ja nostetaan esiin muutama uusi Ajatus-Sampo myös seuraavissa eduskuntavaaleissa.


Kiitos myös Kike Elomaalle, Erkki Havansille, Lauri Heikkilälle, Pirkko Mattilalle, Jaana Sankialammelle, Veltto Virtaselle ja erityisesti Freddy Van Wonterghemille, jotka ovat mukana olemisellaan tehneet Perussuomalaisia tunnetuksi, vaikka oma vaalimenestys ei tuonutkaan toivottua tulosta. Olkaa esillä jatkossakin, ja uskon osan teistä pääsevän myös eduskuntaan.

Ja kiitos kaikille Purussuomalaisten ehdokkaiden tukijoille. Kiitos kuuluu yhtä lailla tilaisuuksien organisaattoreille kuin ilmapallontäyttäjällekkin. Jaksakaa olla mukana edelleen seuraavissa vaaleissa, sekä hankkikaa uusia ihmisiä mukaan toimintaan.

Tästä on meidän hyvä jatkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti